Firma Ekle

Herana Gayrimenkul - Fethiye

Tuzla Mah. 594. Sok No:26/1 Fethiye /Muğla

Firma Adı : Herana Gayrimenkul - Fethiye
Adres : Tuzla Mah. 594. Sok No:26/1 Fethiye /Muğla
Mahalle : Tuzla
İlçe : Fethiye
İl : Muğla
Telefon :
GSM : 0553 130 51 51
Kategori : Gayrimenkul Değerleme Uzmanı
Web : https://www.benimisyerim.net/firma/herana-gayrimen

Herana Gayrimenkul - Fethiye firması, Muğla / Fethiye ilçesinde ki Tuzla mahallesindedir. Muğla 'da Gayrimenkul Değerleme Uzmanı arayanlar için Herana Gayrimenkul - Fethiye adresi: Tuzla Mah. 594. Sok No:26/1 Fethiye /Muğla

HERANA GAYRİMENKUL - Fethiye

HERANA GAYRİMENKUL 2005'ten beri İstanbul'da emlak sektöründe faaliyet gösteren HERANA GAYRİMENKUL firma sahibimiz, 2015 yılından beri Fethiye' de Gayrimenkul uzman kadrosu ile faaliyetlerine devam etmektedir.

İlkemiz; Emlak sektöründe verilen tüm hizmetlerin kalitesini yükselterek müşterilerimize hem alış hem de satış konusunda en iyi hizmeti sağlamaktır. Gayrimenkul danışmanlığı alanında MYK5 Belgeli danışmanlarımız ile müşterilerimizin beklentilerini en üst düzey standartlarda karşılamak. Güven ve kalite önceliği ile müşterilerimize entegre çözümler sunmak. Farklı, yenilikçi ve güvenilir marka haline gelmek. Her zaman, her koşulda tüm müşterilerimizin olumlu referansını kazanmak.

AMACIMIZ: Geniş ürün yelpazemizle konut, ofis, arsa ve diğer yatırım araçlarına ait taleplerinize cevap vermenin yanı sıra gayrimenkul alım sürecinde ihtiyaç duyabileceğiniz mali ve hukuksal danışmanlık hizmetleri de sağlamaktayız.

Sahip olduğunuz mülklerinizi ''DOĞRU ZAMAN,DOĞRU FİYAT ve DOĞRU PAZARLAMA'' tekniklerini kullanarak maksimum gelir elde edebileceğiniz şekilde potansiyel alıcılarla buluşturmakta, satış öncesi ve sonrasında verdiğimiz hizmetler aracılığı ile de hızlı ve sorunsuz bir satış sürecini gerçekleştirmekteyiz.

Bize WhatsApp üzerinden ulaşmak/danışmak için aşağıdaki butona tıklayarak numaramızı telefonunuza kaydetmeden, mesaj gönderebilirsiniz.

Etiketler

Mesai Saatleri

  • Pazartesi 09:00 - 19:00
  • Salı 09:00 - 19:00
  • Çarşamba 09:00 - 19:00
  • Perşembe 09:00 - 19:00
  • Cuma 09:00 - 19:00
  • Cumartesi 09:00 - 19:00
  • Pazar Kapalı