Firma Ekle

Firma Adı : Bodrum Rezidans & Hotel Turgutreis
Adres : Turgutreis, Bahçelievler Cd. No: 139, 48960 Bodrum/Muğla
Mahalle : Turgutreis
İlçe : Bodrum
İl : Muğla
Telefon :
GSM : 0544 514 4848
Kategori : Otel
Web : https://bodrumrezidans.com/

Bodrum Rezidans & Hotel Turgutreis firması, Muğla / Bodrum ilçesinde ki Turgutreis mahallesindedir. Muğla 'da Otel arayanlar için Bodrum Rezidans & Hotel Turgutreis adresi: Turgutreis, Bahçelievler Cd. No: 139, 48960 Bodrum/Muğla

Bodrum Rezidans & Hotel

Bodrum'un büyüleyici güzelliklerle dolu, huzurlu ve konforlu bir tatil arıyorsanız, Bodrum Rezidans tam size göre

Hayal ettiğiniz tatil cenneti artık çok yakınınızda! Bodrum'un kalbinde, eşsiz güzellikteki Turgutreis sahilinde konumlanan Bodrum Rezidans, denizin maviliğine dokunabileceğiniz bir yaşam vaat ediyor. Modern mimarisi ve sıra dışı konforuyla dikkat çeken 2+1 ve 1+1 seçeneklerimizle, her zevke ve ihtiyaca uygun bir tatil deneyimi sunuyoruz.

Bodrum Rezidans'ta her anınız özel. Denize sıfır konumuyla sabahlarınızı Ege'nin serin sularına açılarak karşılayabilir, akşamları ise benzersiz gün batımı manzarası eşliğinde huzur bulabilirsiniz. Modern tasarımı, geniş ve ferah iç mekanları ile sizlere sadece bir tatil değil, aynı zamanda konfor ve lüksün tadını çıkarabileceğiniz bir yaşam alanı sunuyoruz.

Her daire, deniz manzarasına hakim teraslar veya balkonlar ile donatılmıştır, böylece Ege'nin büyüsünü doyasıya yaşayabilirsiniz. Bodrum Rezidans, sadece birkaç adım ötenizdeki kristal sulara kolay erişim sağlamakla kalmaz, aynı zamanda Bodrum'un renkli gece hayatı, lezzetli yemekleri ve tarihi güzellikleriyle de sizi baş başa bırakır.

Siz de Bodrum'un büyüleyici güzelliklerle dolu, huzurlu ve konforlu bir tatil arıyorsanız, Bodrum Rezidans tam size göre. Hayalinizdeki evi seçmek ve Bodrum'un eşsiz manzarasında tatiliniz tadını çıkarmak için daha fazla beklemeyin.Bodrum Rezidans sizleri bekliyor.Haydi,bu eşsiz deneyimin bir parçası olun.

Bodrum Rezidans
+90 544 514 4848
info@bodrumrezidans.com

             

 

 

Etiketler

Mesai Saatleri

  • Pazartesi 7/24
  • Salı 7/24
  • Çarşamba 7/24
  • Perşembe 7/24
  • Cuma 7/24
  • Cumartesi 7/24
  • Pazar 7/24